Google PlusFacebook
Рехабилитация и кинезитерапия
REHASOFIA

Курсове по масаж

Курсове по Масаж


В кабинета по рехабилитация “ REHASOFIA „ се извършват ежемесечно курсове по различни видове и етапи по масаж от квалифициран персонал със завършено медицинско образование със степени – бакалавър и магистър. Но тези степени не са показател за уменията по масаж и именно заради това персоналът ни е обучен/преквалифициран от специалист, работил и обучаван в немски СПА-центрове. При нас идеята не е просто да бъде извършен курса, а да получите знания с практически висока стойност, които да бъдат осъзнати по време на курса и доказани накрая чрез изпит.


Видовете масажи за обучение, които предлагаме са:
(Като второ или трето ниво не могат да бъдат завършени без първо ниво)


Първо ниво - Как въздейства масажът вурху човешкото тяло (тоест физиология на масажа) и анатомия на по-основните мускулни групи,индикации и контраиндикации ,времетраенето на отделните масажи и най-важното индивидуалния подход при усвояването на различните техники, Класически масаж , Лечебен масаж ,Релаксиращ , Спортен и Антицелулитен масаж – 380лв. / 50уч.часа
(Флексибилност в уговорката за учебните часове – учебните дни и часове ще бъдат уговаряни съобразно свободнто време на курсистите и терапевта/преподавателя)

 

Второ Ниво – Припомняне на първо ниво, Екзотична селекция масажни курсове - Хавайски Темпел Масаж ( Lomi-Lomi-Nui) , Аюрведичен Мукабхянга Масаж , Аюрведичен Гаршана Масаж , Аюрведичен Упаханасведа ,Аюрведичен Абхаянга Масаж. - 450лв. / 120 часа (Флексибилност в уговорката за учебните часове – учебните дни и часове ще бъдат уговаряни съобразно свободнто време на курсистите и терапевта/преподавателя)

 

Трето ниво - Лечебен масаж чрез обработка на тригерни точки и разпознаване на тяхните референтни зони и начини на обработка ,Акупресура , Рефлексотерапия, ,Антицелулитен масаж и Вендузотерапии. – 450лв./120часа.
(Флексибилност в уговорката за учебните часове – учебните дни и часове ще бъдат уговаряни съобразно свободнто време на курсистите и терапевта/преподавателя)

 

Контакти:
гр.София (ж.к. Дианабад) ул.Ловен парк 2 (Напречна на ул. Никола Габровски)
Тел. 0896 841684 Facebook: REHA SOFIA www.rehabilitacia.bg